Zápach z úst príznaky zlého dychu

Symptoms of Bad breath
Symptoms of Bad breath
Vykonajte niektorú z týchto typických ukazovateľov zlým dychom sa zoznámiť?
Tieto typy príznaky a symptómy sú všeobecne predstavujú u jedincov, ktorí sa sťažujú na zápach z úst, alebo sa stalo, aby boli informovaní, že majú chronické zlý dych.


 




  • Príspevok nosovej kvapkanie, alergické reakcie alebo snáď hlienu.
  • Biela vrstva na jazyku.
  • Váš lekár misdiagnoses Váš zdravotný stav, alebo dokonca horšie ignoruje problém.
  • Heavy sliny alebo často čistiť krku.
  • Biela zaoblená miesta v mandliach.
  • Sucho v ústach, ranné zápach z úst, alebo možno pálenie jazyka.
  • Kamaráti ponúknuť vám žuvačky.
  • Mnoho ľudí sa pohybovať hlavami.
  • Nedostatok morálku a sebavedomie.
  • Nič chuť po pivo, mliečne výrobky, kofeín nápoje, ústne vody.
  • Máloktorý úľava po kefovanie a používanie dentálnej nite zubov.
  • Pravidelné horká, škaredé, alebo kovová chuť.
  • Máloktorý pomôcť, ak sa škrabanie jazyk.



Zápach z úst zápach. To je typický príznak zápach z úst. V prípade, že váš dych má vôňu určite musieť prísť na spúšť a intenzitu tejto vône. Napríklad, môže zápach z úst pochádzajúce z hrdla nie je cítiť osobou, na rozdiel od postihnutého jedinca. Je to preto, že hrdlo vypne, ktoré neumožňujú tieto typy pachov opustiť cez ústnej dutiny. Ale keď vydýchol, vydychovanom vzduchu wafts cez sliznice dýchacích ciest a tiež hromadí trochu sírnych zlúčenín, ktoré sú potom odovzdané nosovej oblasti, v ktorej postihnutý jedinec môže si ich nevšimol.

Zápach z úst má rôzne pachy


Iné formy zápach z úst zápach pokazené vajcia z digest cysteínu. To zvyčajne pochádza z prednej časti jazyka plochy, ktorá je známkou zlej ústnej hygieny. Avšak, keď niekto je schopný vôňa fekálne zápach, keď hovoríte, potom je spravidla pochádzajúce z ďasien a tiež zadnej časti jazyka plochy. Je to naozaj totožné ako mechanika krku zápach z úst, ale pretože je vytváraná v dutine ústnej. Deväťdesiat percent zápach z úst pochádza z proteínov v ústnej dutine. V podstate od povlakov, ktoré nie sú odplavené každých dvanásť hodín alebo snáď z kolapsu periodontálne tkaniva, ktoré môže viesť k zápalu ďasien. Preto je dobrá ústna hygiena je nevyhnutnou súčasťou liečenia zlý dych problém podľa napraviť krajine.


Bitter alebo kovová chuť. Prchavé zlúčeniny síry nielen voňajú, ale navyše ochutnať hnusný. Pre tých, ktorí majú dostatok slín, prvá vec, ktorá nastane, je prchavé zlúčeniny síry budú topiť do slín, čo vám umožní ochutnať všetky z nich. Je to v podstate po tom, čo vaše sliny premení v veľmi nasýtený prchavými zlúčeninami síry, alebo snáď ukázať, sucho v ústach, kde nemáte dostatok slín, že zlúčeniny sa bude vyparovať sa do vzduchu v dutine ústnej, po ktorom sa odsťahovala s dychom alebo snáď na rozprávanie. Avšak to nie je všetko tak jednoduché. Ak máte kovová chuť v ústach a potom to môže byť signál sucho v ústach. Kovová chuť v ústach môže ďalej dôjsť, ak žuť veľké množstvo žuvačiek s neprirodzenými sladidiel. Keď dáte kyseliny v ústach, napríklad s kofeínom nápoja potom to môže viesť aj ku kovovej chuti. Na poslednú kyseliny sa chystáte objaviť po každom jedle, bez ohľadu na jedlo. Preto je kľúčové, je nejesť snackov.

Rovnako ako budete mať vrstvu na zubnej sklovine známy ako zubný plak, každý si trochu vrstvy navyše v ich jazyku. Táto vrstva je obvykle kombinácia zlúčenín síry v kombinácii s sliznice a občas malé čiastočky potravín a nápojov s kofeínom alebo čaju a prípadne škodlivých baktérií. Ak tento typ náteru nie odplavené každý deň, potom to budú plne rozvinúť a umožniť zápach z úst baktérie prežiť a rozvíjať vnútri.