Používajte zubná pasta bez SLS zastaviť Vred vredy alebo vredy v ústach

Use SLS Free Toothpaste
Use SLS Free Toothpaste
Možno, že Vám bolo povedané, že je potrebné použiť nátriumlaurylsulfát pasty bez. Na druhú stranu, možno nechápe, prečo je to dôležité. Čítajte ďalej zistiť, prečo. Vred vredy, tiež odvolával sa na ako vredy v ústach mor existuje mnoho ľudí po celom svete. Tieto druhy malých ústnych vredov mohol robiť každodenné život neznesiteľný nejaký časovo náročné, pitie, rozprávanie, alebo požitím. Sklamanie začína, keď váš zubný lekár alebo lekár nevie, ako najlepšie odpovedať na vaše otázky týkajúce sa všetkých týchto nepríjemných a pretrvávajúce vredov.


Smutné je, že pacient skončí produkovať ich vlastný vred bolesť podmienku tým, že by použil zubná pasta bez SLS a pomocou nátriumlaurylsulfát zubnú pastu obsahujúcu zložku, ktorá bola potvrdená byť pripojený k vred vredy. To je známe ako síran lauryl, a je uvedený do zubnej pasty a ústne vody, pretože niektoré, aby mohol vyrábať peny. Lauryl sulfát sodný môže byť tiež kľúčovým prvkom vo vašej šampón na vlasy. Drsnosť tejto chemickej látky bolo známe, že produkujú malé poškodenie ústnej kožu, ktorá lemuje vo Vašom dutiny ústnej, ktorý po ktorej vedie vred vredy.


Čo spôsobuje vred vredy alebo vredy v ústach?


Nedávna štúdia ukazuje, že niektoré chemické látky spôsobujú vývoj vred vredy. Jednou z týchto zložiek je jedna vec, ktorá by mohla prekvapiť nič netušiaci pacientmi. Je to základná mydlo. V skutočnosti, ale je to mydlo vnútri dutiny ústnej. Za nejaký čas prestať sa vedúcou farmaceutickou korporácií použili mydlo, chemicky volaný sodík lauryl sulfát, aby mohli produkovať peniace prísada, kedy pacient kefy ich zubnej skloviny. Pena sa nebude vyrábať akýkoľvek prínos pre zubnú pastu, ale bude klamať spotrebiteľa do podozrenia, že penenie činnosť je totožná s čistiacou činnosti. Povrchovo je chemická látka, ktorá umožňuje ďalšie molekuly chemickej látky sa dostať bližšie k sebe. Na druhú stranu, existuje veľa povrchovo aktívnych látok, ktoré nie sú k dispozícii umývacie alebo nevedú k zhoršeniu ústnej sliznice, prispieva k rozvoju vred bolesť.

Lauryl sulfát sódny v zubnej paste


Prísada laurylsíran sulfát môže byť príčinou vo vývoji vred bolesť. Lauryl sulfát sa chová rovnako ako pracieho prášku. Môže byť použitá v laboratóriu, ako membránový destabilizer a tiež rozpúšťanie bielkovín. Lauryl sulfát sodný sa používa v zubnej paste na olejovej zmesi a vody určenej zložky so sebou. Vzhľadom k tomu, laurylsíran sulfát je zaradená ako mydlo, budete rýchlo uvedomiť, prečo táto zložka môže spôsobiť vysušenie vnútri ústnej dutiny pre mnoho ľudí. Sucho je z mnohých prvkov, ktoré môžu spôsobiť zápach z úst alebo zápach z úst. Ide o to, že laurylsíran sulfát môže, v ohrozených pacientov, vyrábať malé poškodenie alebo poškodenie membrány do kožných buniek v dutine ústnej. To spolu s poškodením alebo akciou prirodzenej imunity môže viesť k rozvoju vred bolesť.

V prípade, že ste ovplyvnený častým vred vredy, skúste prepnúť na nátriumlaurylsulfát voľného zubnej pasty. Sliny sú vysoko v kyslíka a bez nej, ústna dutina skončí ako anaeróbne, ktorý by mohol byť ideálny ekosystém pre anaeróbne baktérie, ktoré vytvárajú síry ako odpad. Ak sú tieto typy baktérií objavovať okolie, kde sú schopní prekvitať, množstvo síry vo vašich dutiny ústnej zvyšuje, a na základe opravného prostriedku proti zemi, ktoré vytvárajú nepríjemný zápach z úst a vedie k nepríjemnej chuti. Vylúčenie použitia zubnej pasty, ktoré obsahujú sodík lauryl sulfát môže tiež vám umožní ukončiť túto podmienku. Dúfam, že táto informácia otvorila svoje oči k realite o jednu z kľúčových komponentov v starostlivosti o ústnu dutinu riešenie. Buďte si vedomí, pravá funkcia síranu lauryl je vždy produkovať peny činnosť, pomôcť si myslíte, že zubná pasta je neplní svoju úlohu.