Zápach z úst môže alebo Bad Breath pochádza z infekcie prinosových dutín?

Bad Breath from Sinus infection
Bad Breath from Sinus infection
Často odvolával sa na ako zápach z úst, zápach z úst, je spojené s radom problémov, medzi nimi problémy s dutín. Po prvé, tieto typy anaeróbnych baktérií, nie sú schopné existovať vo vedľajších nosových dutín, a to aj napriek tomu, že prchavé zlúčeniny síry, ktoré produkujú, sa môže pohybovať do sinus ciest. Kedykoľvek má niekto infekcie prinosových dutín, jedným z typických príznakov a symptómov je extrémna sínus bolesti hlavy, v dôsledku tlaku od bakteriálnej infekcie prinosových dutín.


V prípade, že nemáte tieto typy silných bolestí hlavy, pravdepodobne nemáte infekcia prínosových dutín. Pravdou je, akonáhle pacient má veľmi vysoké množstvo týchto typov anaeróbnych baktérií, ktoré sa bude vyrábať otázku z akéhokoľvek proteínu poskytovateľa, ako sekrétu, hlienu, ktorý sa vlieva dolu zadnú stranu krku do oblasti, kde tieto druhy baktérií existujú. Na druhú stranu, ak máte problémy s dutinami, hlien a post nosovej kvapkanie, v tomto prípade to možno bude robiť zlý dych, oveľa horšie. Z dôvodu, že bielkoviny v hlienu funkcie ako dodávky potravín pre škodlivé baktérie.

Zápach z úst pred infekciou dutín


Zápach z úst spojené s nosových dutín, nosných alebo ciest, často sa stane, keď dutiny upchať, na základe opravného prostriedku proti zemi. Pridružené symptómy môžu zahŕňať zníženú schopnosť čuchu a chuti, bolestivé zuby a tiež čeľuste, kašeľ, ťažkosti s vdýchnutí a výdychov, sfarbený výtok z nosa oblasti, rovnako ako v hrdle, nepríjemné pocity a citlivosť v oblasti tváre spolu s bolestnou krku. Zápach z úst spolu s týmto druhom príznakov často naznačuje existenciu infikovaných nosových ciest, alebo sinusitída.

Pacienti sú s väčšou pravdepodobnosťou stanoviť pokračujúci zápal vedľajších nosových dutín a súvisiace zápach z úst, keď majú atypické nosovej sekcie, niektoré podmienky pre reflux pažeráka, napríklad autoimunitné poruchy systému napríklad cystická fibróza, alergia na kyselinu acetylsalicylovú alebo akékoľvek iné formy zdravotný problém, ktorý ovplyvňuje priedušky, ako alergické reakcie a vysoká horúčka. Častý kontakt s prostredím kontaminantov, napríklad dym z tabakových výrobkov, môže tiež zvýšiť možnosť rozvoja zlého dychu spojenú s problémami s dutinami alebo zápal prínosových dutín.

 Rokovania s zlý dych z dutín


Minimalizácia zápach z úst súvisí s dutín závisí od rokovaní s primárnym problémom, najmä zápaly prínosových dutín. Zníženie závažné zápaly vedľajších nosových dutín zvyčajne vyžaduje použitie predpísané lekárom alebo obchod zakúpili Dekongestant, alebo dokonca antibiotiká v extrémnych situáciách. Uvoľnenie pretrvávajúci zápal vedľajších nosových dutín môže zahŕňať vedenie od bežných dráždivých a alergických reakcií príčiny, využitie nosové kvapky alebo nosové spreje pre tlmenie ťažkostí a využitie zvlhčovač aj teplé obklady na zníženie nepohodlie a udržiavať vlhký vzduch. U chronické zápaly prínosových dutín, odporúčame konzumovať veľké množstvo vody, ako veľa odpočinku a zvyšovať svoju hlavu, zatiaľ čo odpočíva na podporu kanalizácie vedľajších nosových dutín a znížiť dopravné zápchy.

S využitím mäty a žuvačky sa len bude maskovať zápach z úst. Ak sa chcete zbaviť zápachu z úst z úst, je potrebné sa zamerať na root. Mnoho prírodných domáce opravné prostriedky Zápach z úst môže byť zistené, že riešenie a zastaviť zápach z úst od sinus odvodnenie. Môžete použiť hrniec Netia vhodne kanalizácie, hydrát a vypláchnite sinus dutiny. Nájsť hrniec neti z drogérie a dať ich na použitie párkrát každý deň ku zníženiu výtok z nosa. Zmiešajte jednu šálku ohriateho pitnej vody s pol lyžičkou morskej soli a zmes, kým všetci soli je správne nerozpustí. Dajte zmes do hrnca Netia. Umiestnite hrniec Netia na nosovej dierky cez drezu. Nakloňte hlavu, aby sa materiál pot prázdnych Netia do nosovej dierky. Povolenie soľný zmes sa pohybovať úplne všetky cez celú dutinu a odstrániť z druhej nosovej dierky. Blow nos jemne a replikovať metódu na zadnej strane.

Mlieko a mliečne výrobky podľa krajiny liek patrí medzi z najstrašnejších jedál a nápojov sa používajú, keď bojujete s zápach z úst je výsledok sínusové výboja. Mlieko a mliečne výrobky budú motivovať hlienu generácie po celom ľudskom tele. Vyhnite sa priemyselne spracovaných cukrov napríklad vysoký ovocný cukor sirup zrna, a tiež jedlo bohaté na sladkosti. Cukor môže zhoršiť dutín dutiny a spôsobiť, že ľudské telo k vytvoreniu ďalšej hlienu. Niektoré zrná napríklad pšenica alebo sója sú tiež múdre, aby zostali ďaleko od keďže vedú k rozvoju hlienu. Kloktanie je jedným z najspoľahlivejších spôsobov, o odstránenie baktérií vývoj v zadnej časti krku. Využite extraktu z grapefruitových jadierok, v zmesi s vyhrievaným pitnej vody a morskej soli na odstránenie baktérií a ušpineniu pri upokojenie nepríjemné pocity v zadnej časti krku. Zmiešajte jednu šálku ohriateho pitnej vody s pol lyžičkou mora sedel a štyri kvapky extraktu z grapefruitových jadierok. Zmes riadne zabezpečiť, že všetky komponenty sú rozpustené. Sa v polovici kvapaliny a oplachovej a kloktanie jeden min. Pľuvať preč liek po skončení minúty. Počkajte asi štyri minút po tom to znova.