Bad Breath detektor, techniky pre zriadenie zápach z úst

techniques for establishment of Halitosis
techniques for establishment of Halitosis

Ako môžete uvedomiť, že máte zápach z úst?


Je to pochybnosti, ktoré nás nútia premýšľať o tom, či často cítime čistý alebo inak. S zápach z úst je dôvodom pre podstatné stresu a úzkosti, rovnako ako nie sú vedomí. Je to absolútne nie je príjemné byť s ostatní ľudia a ktoré nemajú sebavedomie hovoriť slobodne a zasmiať. Presne tak, ako ste schopní kontrolovať svoj vlastný dych? Skvelá otázka.


Je to vlastne veľmi ťažké vône vlastnú dychu zároveň vydychovať a bankovanie ruky až k nosu oblasti a vône. Ľudské telo je vytvorená týmto spôsobom, že nie ste schopní vnímať svoju vlastnú vôňu a vďaka tomu. Je to proces, známy ako aklimatizácia, a že je potrebné zabezpečiť, že môžete ľahko vôňa ďalšie veci, na rozdiel od nás.

Niekoľko techniky založené na liek zemi, s ktorou ste schopní určiť, či došlo zápach z úst:



Rub hornú plochu jazyka s trochou gázy bavlnenej tkaniny a po tejto vôni, ktorá. Navyše, ak budete dodržiavať žltkastý mení farby na prírodnej bavlny, je to pravdepodobne, že tam je veľmi vysoká tvorba sírovodíka stupeň.

Jeden spôsob, ako otestovať, či sa krycia vrstva na jazyku vedie k akékoľvek problémy, by bolo zoškrabovaním s jazykom lyžicou. Postávať niekoľkých sekúnd kvapalín odpariť po tom ktorom môžete vycítiť. V prípade, že vonkajšia vrstva je oveľa viac než dvanásť hodín staré, ktoré budete mať bakteriálnu zrútenia v rámci vonkajšou vrstvou a preto sa bude schopný vycítiť. Jedinci s nosovej kvapkanie budú mať tiež krytinu na svojom jazyku, ale ak je táto vrstva odstránená každých dvanásť hodín, v tomto prípade vonkajšia vrstva nebude zápachu.

Lízať zadnú stranu ruky. Dovoliť, aby vyschla pre asi pätnásť sekúnd, po ktorej sa môžete cítiť. V prípade, že budete dodržiavať vôňu, možno máte zlý dych problém, pretože sírne soli z jazyka sú umiestnené na zadnej strane ruky.

Zatlačte trochu zubná niť medzi vlastnými zadné zuby, a to najmä v miestach, by ste mohli dostať jedlo uviazol po tom cítiť zubnú niť. To môže byť ilustračné stupňa vonia ostatní ľudia môžu prípadne zmysel.

V prípade, že niektoré jedlá zmeniť svoj vkus, to môže byť správny signál, že sírne zlúčeniny boli vytvorené. K tomu zvyčajne dochádza po využití ústne vody s alkoholom poháňaných výrobkami spotrebúvajúce mliečnych potravín, konzumáciu alkoholu, alebo možno po konzumácii sladkých potravín.

Zaujať pozíciu s výhľadom na zrkadlo a potom držať jazyka mimo, rovnako ako dosiahnuteľný. V prípade, že budete pozorovať, že úplne vzadu jazyka je belavá, mohlo by to byť známkou toho, že ste skutočne zápach z úst.

Môžete sa spýtať na názor niekoho môžete spoľahnúť. Môžete ich požiadať, aby váš dych kontrolovať niekoľkokrát denne, pretože zlý dych zmeny počas dňa.

Hľadáte telesných gest od ostatných ľudí hovoríte s je naozaj zlé znamenie zápach z úst. Návrhy sú všeobecne: individuálne trela svoj nos priestor, keď hovorí niekto vzďaľuje, kedykoľvek budete hovoriť s nimi, alebo možno návrh mincovní alebo žuvačky. Tento prístup sa nesmie používať ako označenie zlého dychu neporiadku, kým nie ste schopní potvrdiť problém s jednou alebo viac dodatočných testov už bolo spomenuté.