Waterpik voda Flosser - Tipov pre používanie vysávanie vody ústny irigátor

oral irrigator
oral irrigator

Čo je Waterpik


Existuje mnoho metód pre udržanie vaše zuby zdravé a váš úsmev krásne. Najznámejšie metódy sú zubnou kefkou a zubnou niťou aj váš zubnú sklovinu, s využitím ústne vody, a na návšteve vášho zubného lekára pravidelne. Existuje však ešte jeden výrobok by ste mali používať, ktoré idú v prospech pusu výrazne. Je to známe ako ústny irigátor, alebo vodné Flosser, a funguje to oveľa dôkladne v porovnaní s typickou zubnú niť. Ústny irigátor tiež známy ako zubná prúdom vody alebo vysávanie vody je domáca starostlivosť o chrup nástroj, ktorý umožňuje použitie prúdu pulzujúca vody k zníženiu zubného plaku a jedál, medzi zubnú sklovinu a pod parodontu linky a zvýšiť ďasien zdravotnú nezávadnosť.


Waterpik zabraňuje schopnosť anaeróbne baktérií sa držať koreňa zuba plochu, pred tým, než sa dosiahlo kritické množstvo, čo znamená, že počnúc parodontu stave, zápal ďasien, zápach z úst a Waterpik ponúka lepšie odstránenie zubného kameňa a bakteriálne častice. Waterpik využíva technologické inovácie na odstránenie zubného plaku, zubného kameňa a baktérií špinu zubov sklovinu a spod periodontálne riadok. V súčasnej dobe žiadny iný nástroj, sú schopní to urobiť.


Tu je základný popis o tom, ako Waterpik ponúka optimálnu úroveň ústnej hygieny. Ako mnohí z škodlivých baktérií vykonáva svoje tienisté prácu pod parodontu riadku by jediným riešením liečiť príčinu problému sa vstúpiť do ich okolia. Tieto typy anaeróbnych škodlivých baktérií, ktoré sú s týmito, ktoré vedú k zápach z úst, môže sa bez problémov dostať do periodontálne línie a medzi zubnej skloviny, ktorá môže mať za následok v periodontálne a zápalu ďasien. Akonáhle sú tam, začnú sa replikovať rýchlo a bude okamžite produkovať zubný plak v prítomnosti všetkých druhov cukru, ako aj iných druhov jedál, všeobecne bielkovín v mliečnych výrobkov, mäsa, potravinárskych a tak ďalej. Zlúčeniny síry, ktoré tvoria chemické mať vplyv na tkanivá parodontu, ktorý umožňuje, aby sa stal porézny a umožňuje niektoré ďalšie škodlivé toxíny dostať pod ďasien. Akonáhle tieto kontaminanty vstúpi do tejto oblasti, v súlade s napraviť krajine začnú spôsobovať zápal ďasien, parodontálne stav kostí, zníženie, uvoľnené zuby, a nakoniec aj strata zuba. Tento postup môže byť ponižujúce obchádzať použitie Waterpik.

Aj pacienti s dentálnej práce, napríklad rovnátka, zubné implantáty a mini zubné mostíky, môže závisieť na čistenie zručností Waterpik. Vlastný jazyk čistejšie tip tiež pomáha osviežiť dych tým, že odstraňuje škodlivé baktérie z jazyka. Zbavte sa škodlivých baktérií z miest, ktoré kefovanie a flossing reťazec nemožno získať prístup k oslnivým úsmevom.

8 tipov na používanie Waterpik


Pre tých, ktorí majú citlivé zuby zimou, naplniť nádržku na vodu o Waterpik s vyhrievanou vodou

Niekoľko jedincov môže nájsť to záťaž nutné zastaviť uprostred čistenie naplniť nádržku na vodu ale postup je skutočne rýchle a jednoduché. Doplňte ďalšie hrnček s vodou, takže môžete naplniť nádržku na vodu bez námahy ak vám dôjdu pred dokončením vodné dentálne nite. Uistite sa, aby zostali ďaleko od dotýka tesnenia, aby sa zabránilo úniku, aby zabezpečili, že nádrž beží tesný. Je to naozaj nebude trvať príliš veľa vody zaplniť túto nádrž na vodu.

Ústna voda by mohla byť uvedená do nádrže, a to buď s vodou alebo bez vody. Uistite sa, že spustenie pitnej vody v celej nádrži po práci s ústnou vodou na odstránenie lepkavé zvyšky.

Začnite s nízku úroveň a potom postupovať po chvíli. Bude to postupne sprísňovať ďasná a redukujú krvácanie nadmerným tlakom vody. Jedným z nich je najslabší a ten je najsilnejší, by som odporučil vybrať tri až štyri začať a zvýšiť silu, keď získate viac odvahy. Tlak vytáčanie je presné a citlivé, a ja som rád otočný číselník zárez na Pik.

Umyte všetky tipy s teplou vodou po použití, a tiež udržať veko otvoriť na nádrži uschnúť na vzduchu. Môžete tiež vysušil vnútro nádrže s malým uterákom. To sa chystáte znížiť škodlivé baktérie rozvojovej vnútri nádrže.

Je dôležité umiestniť Waterpik na bezpečnom mieste, kde záplavy mohli byť menší problém, alebo prázdna nádrž na vodu, keď nie je používaný.

Nepoužívajte preskočiť na čistenie zubov. Waterpik obsahuje zubnú kefku tip. Užívajte s jedlom alebo snáď bez zubnej pasty. Kefka tip je zamestnaný rovnakým spôsobom ako v ako manuálna zubná kefka. Hlavným vylepšením je fakt, že voda príde cez špičky súčasne, keď si čistíte zuby. Ja vlastne nerobia používania kefky špičky, pretože zisťujem, záplavu vody počas čistenia. Na druhej strane, v prípade, že naučiť metódu, môže dôjsť k zníženiu ďalší krok prania po čistení. Bez ohľadu na to, ktoré používate, uistite sa, kefa zubnú sklovinu najmenej dvakrát denne.

V prípade, že máte zvyšnú vodu v nádrži, akonáhle budete hotoví, využiť ju dôkladne vyčistiť okolo drezu!


Až teraz je to moja ďasná a zubnú sklovinu majú prospech z investícií do Waterpik. Tento výrobok je spoľahlivý a môže trvať mnoho rokov, pokiaľ sa zabezpečilo, že zostane v dobrom mieste, ďaleko od potenciálnych prvkov budúcich nehôd. Neuveriteľné investície starostlivosť o ústnu dutinu.