Zápach z úst alebo zápach z úst príčiny, o tom, ako tento problém prekonať

Bad Breath
Bad Breath
Táto internetová stránka je o zápach z úst, všeobecne známy ako zlý dych, a niekto môže rozvíjať bez ohľadu na to, ako systematicky on alebo ona sa stará o svoje zuby, rovnako aj celkového zdravotného stavu. Zápach z úst nie je nebezpečný zdravotný problém, ale je schopný vykonávať akúkoľvek osobu cítiť nepohodlne spoločenských akcií, viesť k psychickej záťaži, a znížiť osoby sebavedomie.


Len o všetkých prípadoch nepríjemný zápach z úst alebo zápach z úst a ochutnať tiež problémy zahŕňajú niekoľko anaeróbnych síry vytvárajú baktérie, ktoré existujú pod povrchom vlastného jazyka, hrdla, a často vo svojich vlastných mandlí, v prípade, že budete aj naďalej mať mandle. Tieto druhy baktérií reagovať na zmeny vo svojom okolí tým, že vytvorí zapáchajúci a hrozne ochutené prchavé zlúčeniny síry. Jediným spoľahlivým riešením, ako sa zbaviť zlého dychu, alebo zápach z úst by sa opraviť aktuálne ústnej prírodné prostredie, aby zabezpečili, že je podstatne menej užitočné pre vytváranie a zachovanie prchavé zlúčeniny síry vytvára baktérie, ktoré vedú k zlému dychu a tiež hroznú chuť v ústach.

Niektoré z problémov, ktoré vedú k zlému dychu alebo zápach z úst, sú:
  • Sucho v ústach alebo nedostatok slín
  • Heavy sliny
  • Zubný kaz alebo periodontálne napríklad zápal ďasien
  • Extra hlien v krku
  • Protézy a mostíky
  • Príspevok nosovej kvapkanie
  • Stravovanie v pasci medzi zubami
  • Diéta plán bohatá na bielkoviny
  • Fajčenie cigariet
  • Zápal dutín
  • Alkohol v nápojoch alebo pozoruhodne v ústnej
  • Hormonálne zmeny
  • Bronchitída alebo pneumónia možná
  • Lieky na predpis, ktoré majú sucho v ústach ako nežiaduci účinok liekov tlmiacich liekov proti, hypertenzia
  • Nosové polypy
  • História diabetických problémov
  • Extrémne využitie klasických ústnej riešenia, ktoré obsahujú alkohol, a tiež sodík lauryl sulfát


Pravdepodobne ste premýšľal "Čo cesnakom a syrom? Presne to, čo sa baktérie majú čo do činenia s zápach z úst mám nejaký čas som sa spotrebuje mexické jedlo? "Skutočnosťou je, že síra je navyše dôvod, prečo v situácii, zápach z úst výsledok pachy potravín nepríjemné. Cibuľa, cesnak, ako aj ďalšie pikantné jedlá majú rad sírnych zlúčenín, často nazývané merkaptány, ktoré sa prihodí, že je veľmi aromatický. Zjednodušene povedané, podľa liek krajine podľa napraviť krajine takmer všetky prípady skutočného nepríjemný zápach z úst, alebo možno aj chuť alebo zápach z úst problémy ako mnoho lásky, sa odkazovať na to ako, obsahujú prospešné baktérie a nesmie byť riešená s antibiotikami.

Zápach z úst, nikdy nebude z vášho tráviaceho systému



Samozrejme, že nie, tam je absolútne žiadny dokorán potrubia, spájajúcej hrubého čreva, tenkého čreva a brucho chorobou pažeráka a z ústnej dutiny. Máte ventily, svalového tkaniva, kruhový sval, ktorý zvyčajne riadi zúženie prirodzené telesné toku alebo otvorom a ktoré uvoľní podľa potreby bežným fyziologickým riadne fungujúce, a tak ďalej. To udržuje spotrebovaných pokrmy v príslušnej lokalite. V prípade, grganie pacienta alebo výrobu plynu hlučne z brucha ústami často, že zápach z úst nie je presne to, čo sme dnes bavíme. To by mohlo byť riadené. Ale existuje mnoho jedincov, ktorí majú problém rozlišovať medzi zlým dychom vychádzajúci z hrdla a mandlí regiónu a zápach pochádzajúci z tráviaceho systému, ktorý je veľmi dôležitý. Zápach z úst alebo zápach z úst, je výsledkom vytvorenie anaeróbnych síry baktérií, ktoré zvyčajne existujú pod povrchu jazyka, rovnako ako v hrdle. Tieto druhy baktérií sú určené, aby sa tam, pretože pomáhajú ľuďom v trávení potravy zhoršujúci bielkoviny prítomné v potravinách, najmä sliznice tekuté alebo kvapalina uvoľní sliznice cicavcov, krv, rovnako ako u chorých alebo možno členenie ústnej tkanivo hmotnosť. Za určitých situáciách, tvoria tieto baktérie začínajú zhoršovať proteínov pri extrémne vysokej rýchlosti. Tieto typy problémových látok v mnohých prípadoch sú známe ako prchavé zlúčeniny síry, v ktorých je nestabilná považovať za indikátory sa rýchlo odparí, ktoré presne ukazujú ich schopnosť urážať ostatné osoby s zápach z úst okamžite.

Každý človek na tejto planéte nesie identickú skupinu baktérií v ich dutine ústnej. Môžete sa dostať zápach z úst od inej osoby, a to aj bozkávanie. Vzhľadom k tomu, že sú dôležitou súčasťou našej bežnej ústnej vegetácie, nemôžete úplne zbaviť všetkých z nich z dutiny ústnej, jazyka škrabkou nie, nie antibiotiká, a tiež nie plákania, ktoré sľubujú odstránenie baktérií z vášho jazyka . Iba klinicky potvrdená a klinicky úspešnú techniku ​​zastavenie zápach z úst je jednoducho tým, že zamieri schopnosť baktérií vytvárať prchavé zlúčeniny síry, a tiež tým, že zmení prchavé zlúčeniny síry do non pachových rovnako ako non ochutených prírodné soľou. Keď už hovoríme o baktérie, je určite jeden nepopierateľný fakt, že je potrebné si uvedomiť, pokiaľ ide o tieto druhy baktérií. Sú klasifikované ako anaeróbne, čo v skutočnosti znamená bez kyslíka. Tie rastú v prostredí, v ktorom kyslík je neexistujúce. To je dôvod, prečo nemôžu žiť na povrchu jazyka. Žijú medzi papíl vlákien, ktoré tvoria jazyk.