Stop and cure Post Nasal Drip before causing Halitosis or Bad breath

Cure Post Nasal Drip
Cure Post Nasal Drip
Sme si vedomí toho, že bielkoviny sú vyrobené z reťazca aminokyselín, ktoré majú často zlúčeniny síry. Akonáhle pacient má príspevok nosovej kvapkanie, kvapkanie hlienu a kabáty zadnej časti jazyka a tiež krku, presne tam, kde existujú baktérie. Zvyčajne nemusíte rozpoznať hlienu z nosa, pretože sa mieša so slinami a tiež kvapká neškodne dole zadnej časti krku k požitiu krôčik po krôčiku a neustále počas dňa.


Vzhľadom k tomu, hlien sa skladá z prepojených vlákien proteínov, baktérie majú polia deň, zhoršujúce sa tieto typy bielkovín do pachových vytvára zápach z úst alebo zápach z úst a tiež horkej ochutnávka síry forme látok. Silné antihistaminiká nepomáhajú, pretože sušenie reakcie z antihistaminík navyše vytvára problém tým, že minimalizuje množstvo zárodočných kontrolného slín. Hlien môže vyjsť na prednú časť nosa ako nádcha. Kedykoľvek hlien ide do zadnej časti nosovej oblasti krku, to je známe ako po kvapkanie nosové.

Čo môže spôsobiť následné nosovej kvapkanie?


Hlien generácie, ktorý spôsobuje výtok z nosa má niekoľko možných príčin, ako napríklad:
  • Prechladnutia.
  • Chrípka.
  • Alergické reakcie.
  • Sinus bakteriálna infekcia alebo zápal prínosových dutín.
  • Objekt uviazol v nosovej oblasti.
  • Nosenie dieťaťa.
  • Špecifické lieky na predpis.
  • Odchýlil septum alebo možno nejaký iný anatomický stav, ktorý ovplyvňuje priedušky.
  • Meniace sa klimatické podmienky čela, chladu alebo extrémne sucho vo vzduchu.
  • Jedlá môžu napríklad horúce a pikantné jedlá spôsobujú pohyb hlienu.
  • Plyny z chemických látok, kozmetiky, umývacích prostriedkov, dymu, alebo snáď niektoré iné dráždivé látky.


Príspevok nosové kvapky podľa liek pôdy môže veľmi ľahko produkovať zápach z úst, a to je vlastne celkom určite jedným z hlavných príčin zlého dychu u detí. Rovnako ako sme tvrdili predtým, baktérie, ktoré produkujú zápach zápach z úst, aby sám doma na zadnej časti jazyka. Pretože chemické zloženie po kvapkanie nosové má bielkoviny vyrobené z aminokyselín cysteínu a metionínu tiež, baktérie zhoršuje tieto typy bielkovín do sírovodíka, hrozné vajcia zápach a tiež metylmerkaptán, pach použitých ponožiek. Identické chemickej aktivite dochádza, keď pacient má teplotu alebo bolestivé hrdlo, ktoré je často známy ako chorého zápachu.

Známky a príznaky po nosovej kvapkanie


Príspevok nosové kvapky vytvára dráždivý pocit, ktorý vás núti často vyčistiť krk. Z toho dôvodu, že pocit tekutiny v hrdle je priťažujúce a nesie zápalové zložky, po nosové kvapky môžu tiež mať za následok pri kašli, ktoré sa často zhoršuje v noci. V skutočnosti, po nosovej kvapkanie je jeden z najdôležitejších typický dôvod pre pretrvávajúci kašeľ. Hlien tečie do krku môže navyše spôsobiť, aby ste sa cítili chrapľavý a vytvoria bolestivé hrdlo.

Ústa Odvzdušňovacie majú tendenciu byť viac ohrozené zlým dychom, rovnako ako chrápajúcich. To je naozaj, pretože sily vzduchu nepretržite vysychanie ústnej tkanív a jazyk plochu, ktorý prerušuje obrany poskytovanej slinami. Jednou z príčin zlého dychu a pripojeného nosovej zápachu, je zahraničný tvar uväznení v nosovej oblasti. Našťastie sú tieto typy situácií, takmer vždy obmedzená na malé deti, dúfajme. Tieto typy cudzích predmetov sa môže líšiť od jedla do tvrdej guličky. V situáciách zlého dychu malé deti podľa nápravu pôdy, je vhodné, aby najprv pozrieť na nosných ciest, aby títo nie sú poškodené. V oveľa viac neobvyklých situáciách môže byť nedostatočná prehĺtanie podsítných objektov vytvárať lokálne bakteriálnou infekciou horných dýchacích ciest, ktorých ústne zápachu, bez najtypickejších zistených príznakov.

Ďalšie techniky, ktoré môžete skúsiť liečiť po nosové kvapky obsahujú:
  • Použitie hlien ustupujúce predpísané lieky.
  • Využitie slané nosové spreje alebo snáď nosové výplach očistiť nechcené hlienu, škodlivé baktérie, alergénovej častice, rovnako ako ďalšie priťažujúce prvky z dutín.
  • Zapnutie výparníkom alebo zvlhčovače vzduchu pre zlepšenie vlhkosti vo vzduchu.



Pre tých, ktorí majú alergické reakcie, spôsoby, ako znížiť vaše triggery obsahovať:
  • Chránime vaše matrace a obliečky na vankúše s prachotesné ochrany.
  • Oplach všetky prikrývky, obliečky na vankúše a matrace pokrýva často v teplej vode.
  • Prachu a tiež upratovanie pravidelne.