Sucho v ústach alebo xerostómia je hlavnou príčinou zápach z úst alebo zápach z úst

Dry mouth
Dry mouth
Pacienti sa sťažujú na sucho v ústach alebo xerostómia niekedy majú ťažkosti s rozprávaním, náročné, ochutnávky jedla, pitia a zápach z úst alebo zápach z úst. Často môže byť sucho v ústach, prejavujú sa hlavne v noci, a to najmä v ústach oddychu. Sucho môže spôsobiť popraskané alebo poškodené oblasť pier alebo výsledok v dlhodobý kašeľ. Môžu sa sťažujú na opuchy a bolesť v oblastiach na ich dutiny ústnej, jazyka alebo biely ukazovateľ plesňové kontaminácie, ako sú kvasnice kandidóza. Pálenie jazyka alebo snáď dýchacích ciest, paradentóza, vredy, boľavé oblasti, a opuchnuté mäkké tkanivá sú zvyčajne všetky výsledky v ústnej sucha. Bez dostatočné množstvo slín po opláchnutí kontaminantov v potravinách na zuboch, zníženie účinkov kyselín v ústnej dutine, a vysporiadať sa s populácie baktérií, petient pravidelne vyvíja niekoľko dutín najmä v okolí periodontálne linky a zápach z úst.


Napriek skutočnosti, že určité podmienky, sucho v ústach sú prirodzene prejavujúca lenej tvoríme výrazne menej slín, keď starneme, väčšina prípadov xerostómiou pochádzať z dobre známych faktorov: lieky, zvyčajne predpísaný na liečbu hypertenzie alebo depresívne poruchy, antihistaminiká, stresu a úzkosti , bolesť, alergické reakcie, problémy s nadváhou, pupienky, epilepsia a ústne vody s alkoholom v nich. Keď vaše dutiny ústnej je suchšia, budete mať zníženú sumu slín, u niektorých iných rozpustných prvkov. Sliny sa kyslík, ktorý udržuje vaše dutiny ústnej zdravé a svieže. Tieto druhy baktérií sú anaeróbne, čo v podstate znamená, že sa bude dariť a robiť oveľa viac síry vo výskyte takmer bez kyslíka. Následne, keď máte menej slín, budete mať menej kyslíka, a preto vytvorenie anaeróbne prostredie, ideálne pre baktérie vyrábať viac z týchto typov pachových a tiež zlé škaredé látok. V podstate, baktérie sú teraz v pozícii, aby zvýšené hladiny síry plynov, ktoré často vytvárajú zápach z úst alebo zápach z úst.

Sliny sú veľmi dôležitým prvkom zdravie ústnej dutiny. Sliny prináša tri základné schopnosti:
  • Prináša enzýmy pomáhať pri trávení jedla.
  • Dáva vám riešenie pre vyváženie pH
  • Ponuky zvýšenie hladiny kyslíka v snahe udržať ústnej tkaniva v dobrom zdravotnom stave.


Je pravda, že navyše niektoré jazyk útvary sú tiež výhodnejšie je sucho v ústach, v porovnaní s niektorými inými. Je pripojený k teórii, že niektorí ľudia zápach z úst môže byť dedičná vlastnosť. Úprimne povedané, môže pacient zdediť baktérie zápach z úst alebo zápach z úst, by však pacient zdediť zvláštne štruktúru jazyka, rovnako ako by dedí z rodičov farba očí a vlasov, výšku, a dokonca aj ucho vzhľad. Niektorí pacienti môžu mať poruchou zvanou chlpatý jazyk, čo predstavuje vlákna, ktoré tvoria jazyka stáva výrazne dlhšia oproti normálu.

Keď jazyk dostane extrémne suché, alebo v prípade jazyka dostane sa zhoršuje veľmi ťažké škrabkou alebo dokonca kefovanie, vonkajší povrch je veľmi zraniteľný. Jeden častým problémom u seniorov je pálenie jazyka neporiadok. To je typické u oboch pohlaví sa však mierne zvýšila u žien. Táto informácia spôsobila niektoré výskumníkov k názoru, že existuje hormonálna zložkou v pálenia jazyka syndróm. Mnoho jednotlivcov, ktorí sú diabetická možno pozorovať pálenie na jazyku, keď sa stanú smäd. Je veľmi dôležité, akonáhle postihnutá osoba má tieto druhy príznakov, aby sa zabránilo ústnych vôd, ktoré by mohli horieť alebo snáď vytvoriť dutiny ústnej suché. Výsledný nepohodlie je neopísateľne nepríjemný podľa remady krajine. Okrem úsilia dráždi príznaky už bolo spomenuté predtým, bude sucho v ústach alebo xerostómia zvýšiť osobné riziko zápalu ďasien, zubný erózie a infekcií dutiny ústnej.

Spoločné návrhy na pálenie jazyka syndróm a sucho v ústach alebo xerostómia je nasledujúci:
  • Vyhnite sa používaniu ústnych riešenia, ktoré vytvárajú vaše sucho v ústach, alebo snáď majú sodík lauryl sulfát.
  • Ukončite konzumovať citrusové šťavy.
  • Drž sa ďalej od kávy.
  • Nikdy by ste nemali fajčiť cigarety.
  • Navštívte svojho lekára, pokiaľ ide o riziká diabetických problémov alebo ťažkostí štítnej žľazy.
  • Postihnutého jedinca, ktorí sa snažia do svojich každodennej ústnej hygieny by mohlo výrazne zvýšiť svoje zdravie ústnej dutiny a znížiť výskyt zlého dychu.
  • Pravidelné perorálna liečba pre ľudí s pálenie jazyka syndróm, sucho v ústach alebo xerostómia:
  • Kryt jazyk dvakrát denne pastou a necháme ležať na jazyku po dobu 90 sekúnd.
  • Vypláchnite s 1 až 2 plné uzávery z ústnej vody po dobu 90 sekúnd.
  • Konzumujte osem šálok pitnej vody každý deň.
  • Vezmite si vitamín C každý deň, ako bolo navrhnuté na základe pokynov.
  • Žuvačky, podporí slinách pohyb, ale je dôležité, aby si pamätať nebudete používať žuvačky alebo možno cukríky, ktoré majú cukor v nich alebo jednotlivec bude umiestnená na väčšie riziko pre získanie dutín.
  • Umelé sliny náhrady a ústnej mazivá, ktoré obsahujú glycerín môže poskytnúť výhodu v dobe náročné a rozprávanie. Nebudú liečiť Xerostómia, ale dá vám nejaké pohodlie.
  • Uložte zubnú sklovinu kefou s obsahom fluoridov zubnej pasty.
  • Vdýchnutí a výdychov cez nos, nie ústnej dutiny, ak je to možné.
  • Využitie miestnosti výparníkom zvýšiť vlhkosť vo vzduchu dvojlôžkovej izbe.