Ako Stop, prevencii a liečbe zlé ranné dych počas 30 sekúnd

Stop Morning breath
Stop Morning breath
Ranná dych ovplyvňuje takmer každý. Aj keď sa odhaduje, že až na jednu tretinu ľudskej populácie, ktoré sú opakovane zápach z úst počas dňa, pokiaľ ide o skutočnosť alarmujúce ranné dych, je skutočnosť, že prakticky nikto uniká zovretia, sa to vplyv takmer celú ľudskú populáciu. V tomto príspevku som v úmysle Vás informovať o dôvodoch ranné dych, takže môžete mať dobré znalosti, a ja som navyše v pláne poskytnúť liek.


Štyri základné príčiny ranný dych

Vaše sliny pohyb zníži alebo dokonca zastaviť môžu byť dôvody pre ranné dych


Čo znamená, že je znížené množstvo odstránenie baktérií, málo kyslíka v ústnej dutine, a oveľa menej jazyk činnosť. Sú všetky ukazovatele anaeróbne škodlivých baktérií začať reprodukciu. Počas jedinej noci spí, že je možné vyrobiť viac generácií úplne nových škodlivých baktérií. Tieto typy škodlivých baktérií sa chystáte konzumovať bielkoviny v náteroch sa nachádza na jazyku, ďasien a ústnej dutiny a plniť ich zostatkovými produkty, ktoré sú známe ako prchavé zlúčeniny síry.
Sliznice v nosovej oblasti nezhustne je príčinou rannej dych



V dôsledku nedostatku slín pri spánku, môže byť hlien generovanie zostať na zadnej časti krku presne za gag reflex. Táto oblasť je veľmi ťažké, aby dôkladne vyčistiť. Tento hlien je bohaté na bielkoviny a škodlivé baktérie, ktoré sa vyvíjajú vo vnútri sliznica využiť ju ako zásobovanie potravinami, produkovať dostatočné množstvo prchavých zlúčenín síry.


Jazyk klesne na zadnej časti krku je dôvody ranné dych



Zakaždým, keď spať jazyka k uvoľneniu v dutine ústnej a klesne na zadnej časti krku. Tento pohyb umožňuje jazyk na kolonizáciu škodlivými baktériami vznikajúce v krku hlienu. Z tohto dôvodu, keď sa prebudíte druhý deň, nebudete mať len nepríjemný alebo horkú chuť a zápach z úst, ale môže navyše odhaliť vrstvu povlaku na jazyku. Táto vrstva je zvyčajne bieložltý alebo na základe svojej brutalite a množstvo síry prítomnej.

Potraviny uviazol medzi zubnej skloviny je príčinou rannej dych


Ešte jeden dôvod pre ranné dych je hlavne preto, že jedla uviaznuté medzi zubami a tiež na jazyku. Škodlivé baktérie sa živia zvyškami jedla a vytvárať nepríjemný zápach ako odpadový produkt. A akonáhle sa dostanete z postele ráno budete mať zmes potravín chuť vo vašej ústnej dutine spolu s odpadový produkt z baktérií jedenie jedla v dutine ústnej.

Ďalšie zdôvodnenie sa pre ranné dych:
  • Prechladnutie
  • Fajčenie cigariet
  • Konzumácia alkoholu
  • Odchod zubné protézy v ústnej dutine cez noc


Mnoho ľudí, ktorí sa chcú liečiť svoje ranné dych, komunikovať s ostatnými ľuďmi v ranných hodinách. Ale možno si ani nemusíte byť informovaný, že máte zápach z úst každé ráno. Možno hrozné chuť v ústnej dutine môže byť dosť podporovať zmenu. Najlepšia časť na základe opravného prostriedku proti krajine je skutočnosť, že tým, že zaobchádza ranný dych, navyše budete eliminovať jeho najnepríjemnejšie účinky, napríklad tie, ktoré nevkusné v dutine ústnej. Riešením by bolo nájsť spôsob, ako zastaviť generovanie prchavých zlúčenín síry cez noc, keď spíte. Jednou z techník, môže byť, aby zlepšila slín v zadnej časti krku a ústnej dutiny cez noc. Avšak toto je veľmi ťažké vykonať po tom všetkom, spíte.

Práve teraz tam nie sú, že veľa, ale tam sú niektoré riešenia k dispozícii, ktoré pracujú na náprave ranné dych okamžite, zvyčajne tým, že konzumuje nejaké lieky, než sa rozhodnete spať. Zistil som, že to je najviac efektívny a prirodzený spôsob, ako vyliečiť ranné dych. Väčšina majú tendenciu sa domnievať, že ráno je dych len obyčajný prvok každodenného života a že by ste mali jednoducho sa s ňou vyrovnať. Avšak liečba je rýchle, hladké a pracuje tridsať sekúnd každý deň.