Zápach z úst priatelia - potraviny, ktoré sa váš Zlý dych horšie

halitosis food
halitosis food
V prípade, že váš zubná hygiena je vynikajúca, si čistíte zuby dvakrát denne, niť jeden čas každý deň a dôkladne vyčistiť svoj jazyk, môže váš zápach z úst byť spojené s vašej každodennej stravy. Niektoré jedlá sú schopné nakaziť dych na niekoľko hodín a viesť k zlému dychu v ďalších ohľadoch. Cesnak a cibuľa už majú silné prchavé zlúčeniny cukru, známy ako merkaptány, je konzumovať v podstate pridáva mnoho ďalších vôňu, ktorá by mohla občas ísť do pľúcneho tkaniva a krvného obehu.


Mlieko a syry, rovnako ako takmer každý iný mliečne výrobky sú často problémy, pre mnoho ľudí. Tuk suma nie je dôležitý, a preto nízkotučné mliečne výrobky, je rovnako tak ťažké, ako maslo. Ak sa vám stalo, že laktózu, nemali by ste konzumovať alebo piť tieto druhy mliečnych výrobkov. Pretože váš tráviaci systém ich nevie spracovať správne, sú prezentované na baktérie na dlhú dobu. Morské plody sú bohaté na proteíny. Ako mnoho jedincov konzumovať vysokej rybia diéta, reálne sú schopní robiť problémy oveľa horšie. Káva so sebou nesie vysoké množstvo kyselín, ktoré spôsobujú, že škodlivé baktérie množiť rýchlejšie a produkujú nepríjemné chuti pre väčšinu jednotlivcov. Prakticky každý kyslý druh jedla bude robiť. Bylinný čaj je oveľa lepšia voľba.


Je zrejmé, že každý vie, že cesnak a cibuľa sa bude vyrábať zápach z úst. Je to spôsobené tým, že pachové molekuly v cesnaku a cibule sú v skutočnosti zlúčenín síry samy. Síra je prírodný metódu výroby vôní. Stravovanie, ak to sedí príliš veľa času budú hniť. Že správanie je z dôvodu zhoršujúcej sa anaeróbnych baktérií proteínov v tomto konkrétnom jedle. V mliečnych výrobkov, vôňa zlých mliečnych výrobkov je výsledkom príbuznými baktériami, ktoré produkujú zápach z úst. Identické analógia platí pre mäso, ak to sedí vonku dlho. Nájdete štyri druhy potravín, ktoré môžu viesť k pozdvihnutiu síry stvorenia. Každý z typov nižšie majú motivačný vplyv na baktérie:

Vysúšadiel váš zlý dych horšie



Najznámejšie sušenie zložkou stravy je alkohol. Alkohol, samozrejme, je základom každého dospelého, nápojov napr pivo, biele a červené víno, ako aj tvrdý alkohol. Mohlo by to byť, bohužiaľ, v ústnej, na ktorých sa vytvára stav intenzívnejšie. Alkohol je známy ako chemicky sušiacim. On je zamestnaný často v laboratóriách vyschnúť ťažké sa dostať do miest v hodnotiacich trubiek a kadičky. Rovnaký výsledok sa vyskytuje v ústach. Okrem toho, sa alkohol nachádza v týchto starých štýle ústnych vôd, nie sú použité na odstránenie akejkoľvek baktérie, s výnimkou, aby zabezpečili, že ústna voda sa objavia atraktívne pre úložisko policu. Jednoducho preto, že syntetické aromatické látky a tieňovanie majú používať sú nerozpustné v pitnej vode. Aj keď tabakové výrobky rozhodne nie sú potraviny, fajčenie tabaku je pravdepodobne najviac efektívne riešenie vyschnúť dutiny ústnej, s alkoholickými nápojmi na druhom mieste. Ak fajčíte cigarety, máte zaručené, že zápach z úst.

Bohaté proteínové jedlo, aby vaše zápach z úst horšie



Mliečne výrobky potraviny sú známe pre výrobu zlý dych. Veľa ľudí na celom svete nemôže stráviť laktózu bielkovín v mliečnych výrobkov potravín. Výsledkom je nahromadenie aminokyselín, ktoré sú rýchlo transformované na prchavé zlúčeniny síry, ktoré anaeróbne škodlivé baktérie sa nachádzajú v povrchu jazyka. Jeden iný problém, našťastie vzácne, sa vzťahuje k jednotlivcom, ktorí majú nedostatok schopností spracovávať špecifické proteíny prítomné v fazuľa. Toto ochorenie je známe ako trimethylaminuria, ktorý je tiež známy ako poruchy rybí zápach, vzhľadom k tomu, vytvorenej vôňa je porovnateľná s rozkladajúce sa ryby. Vôňa obsahuje zlúčeniny síry, dusíka a tiež prvky. Jedinci s týmto problémom musieť vyhnúť fazuľa, rovnako ako ostatné produkty bohaté proteínové potraviny.

Cukry, aby váš zlý dych horšie



Nebolo by to fantastické, keby azda by sme mohli byť schopní odstrániť zápach z úst žuvanie na mincovní? To je presne to, čo výrobcovia mincovní by som, aby ste si mysleli. Mincovne, rovnako ako iné položky totožné branže, sa snažia oklamať komunitu, aby si mysleli, že silný, chuť v dutine ústnej je zodpovedajúca dobroty svojho vlastného dychu. Keď vezmete do úvahy to na chvíľu, to nie je v skutočnosti znieť. Tým, že použitie výkonných mäty aróm, chuťové kamaráti vyzdvihnúť mincovne ako chuť. Na druhú stranu, mincovne majú dve formy cukrov, ktoré v danom prípade energie pre škodlivé baktérie kopírovať a produkovať oveľa viac zlúčenín síry. Navyše rôzne baktérie môžu mať cukrov a vytvoriť glykanových prvky, ktoré často končia vedie k husté vklady zubného plaku na sklovinu a tiež okolo ďasien. To má za následok zubného kazu a paradentóze stave nehovoriac, horšie dych, než keď ste začali. Avšak, pretože sa nemôžete cítiť svoj vlastný pach z úst, stačí pokračovať veselo spolu s týmto fantastickým výkonným príchuťou mäty vo vašej ústnej dutine, zatiaľ čo niektorí vo vašej oblasti sa ustupuje od svojej väčšej zápach z úst, skazené zuby a krvácanie z ďasien.


Kyslé potraviny podľa nápravu pôdy, aby vaše zápach z úst horšie


Niektoré kyslé potraviny, musíte dávať pozor, sú:
  • Kofeínu nápoje, káva bez kofeínu a každý má štandardnú kyseliny
  • Tomato nápoj
  • Všetky nápoje z citrusových plodov: Orange ovocný džús, ananásový ovocné šťavy, grapefruitovej šťavy



Hlavnou príčinou, prečo kyslé potraviny sú problémom je vzhľadom k spôsobu baktérie reagovať na kyslé prostredie. pH je výraz používaný pre ilustráciu kyslosť prostredia. Ústnej dutiny má štandardnú hodnotu pH 6,5, ktorý je v kyslej oblasti. Uvedomujeme si, že kyseliny pomáhajú baktérie duplikovať oveľa rýchlejšie.